fbpx
MENU

Sedinta Foto Mommy & Me

Sedinta Foto Mommy & Me

Se spune că cel mai frumos dar pe care o femeie poate să-l primească de-a lungul vieții sunt copiii. Așadar, dacă vrei să îți faci un cadou ce va dăinui în timp, alege o ședință foto tematică. În cadrul ei, te vei bucura de surâsul și de grimasele senine ale micuților tăi. Chiar de ziua mamei, o sedinta foto Mommy & Me este binevenită.

Sedinta Foto Mommy & Me

De multe ori, femeile sunt cele care nu acceptă realitatea care spune că orice copil se maturizează și își ia zborul. Ei bine, o ședință foto Mama si Copilul vă poate aduce mai aproape indiferent de vârstele pe care le-au împlinit copiii. Conexiunea dintre mamă și copil adesea a fost comparată cu cea dintre oameni și Dumnezeu. Se spune că este una dintre cele mai puternice legături ce se pot stabili de-a lungul vieții. Este dovada clară că o astfel de relație este ca o frânghie ce nu se rupe în ciuda trecerii timpului sau apariției greutăților.

Sedinta Foto Ziua Mamei

Uneori, mamele se tem de momentul în care copiii nu vor mai locui alături de ele. Noi știm că primăvara este un prilej bun pentru a vă crea amintiri unice. Profită de timpul pe care îl aveți la dispoziție și conturați amintiri prețioase. Jocurile de societate, muzica, dansul sau planșele colorate sunt doar câteva activități recreative ce pot fi surprinse în imagini cu mămici și pitici. Micuțul tău e un năzdrăvan și simți că timpul petrecut cu prietenii a început să întreacă momentele în familie? Propune-i ca de Ziua Mamei să lăsați rutina și monotonia deoparte și să vă oferiți timp împreună. Cu siguranță un astfel de shooting vă va apropia și mai mult.

Sedinta Foto Mommy & Me

Fie că ești mămică de pitic sau nou-născut și toți membrii familiei vor poze cu el, păstrează-l pe micuț într-o zi doar pentru tine. Nu te încurajăm să fie egoistă, însă credem că timpul cu tine și cu puiul tău reflectă cele mai prețioase momente.
Ține cont de faptul că vârsta nu este un impediment în calea bucuriei de a experimenta lucruri noi. Adesea, copiii sunt cei care conferă părinților puterea și impulsul de a merge mai departe când se întâlnesc cu situații limită. Însă, deopotrivă, ei sunt și cei care îi ajută să se aventureze în noi experiențe și trăiri. Noi suntem siguri că de ziua mamei o ședință foto mamă-copil ar fi un dar prețios și de neuitat.

Sedinta Foto 8 Martie

Dacă vrei să fii protagonista unei astfel de sesiuni foto Cluj, noi te așteptăm cu brațele deschise!
Vino în studio cu cel mai drag om din viața ta și fiți fericiți de timpul petrecut împreună în cadrul unei ședințe foto primăvară.

Sedinta Foto Mama si Copilul

INVESTIȚIE

450 LEI

  • Durata ședinței foto: 60 minute
  • Veți primi 30 fotografii editate, digital (în galerie online, privată)
  • Fotografiile din pachet vor fi alese de către voi, împreună cu noi daca doriți
  • Aveți posibilitatea de a achiziționa fotografii suplimentare: 10 lei/fotografie
  • Fotografiile care nu vor fi alese nu se predau (chiar si ne-editate)
  • Puteți comanda extra și materiale din gama PRINT: albume, fotografii printate, tablouri canvas, etc. Termenele de livrare vor fi comunicate din timp
  • Taxa ședinței foto se va achita integral, în avans, prin virament bancar, iar rezervarea ferma a ședinței se va face doar prin achitarea facturii emise

VREI SA-TI REZERVI SI TU O SEDINTA FOTO MOMMY & ME?

Completeaza te rog formularul de mai jos:

CLOSE