fbpx
MENU
Despre noi - Visual Stories
Despre noi - Visual Stories
Despre noi - Visual Stories

01
of
04

Noi suntem Andrei, Corina si Bogdan

Despre noi. Fotografia a fost un hobby dintotdeauna, dar din 2014 am inceput sa fotografiez in mod profesional, incepand cu colaborari cu diversi fotografi, iar ulterior, pe cont propriu pana in 2017 cand, impreuna cu Corina ne-am deschis propriul studio foto. Am fotografiat cu proponderenta nunti, dar cu timpul ne-am gasit drumul spre fotografia de familie cu tot ceea ce implica aceasta minunata ramura a fotografiei: fotografia de maternitate, fotografia de nou nascut, fotografia de familie, aniversara, sedinte foto tematice, sedinte foto de cuplu, portret, boudoir, samd.

Mai multe despre noi:

Pe langa fotografie, iubim calatoriile si vacantele: fie ca mergem cu prieteni, fie doar noi trei, timpul petrecut in vacante pentru noi inseamna explorarea locurilor si a gastronomiei locale, dar si relaxare! Bogdan, de la 4 luni si jumatate, nu a ratat nici o vacanta, este tot timpul cu noi si vrem sa profitam de acest lucru pana creste, cand probabil, va incepe sa mearga cu viitorii prieteni sau colegi.

In topul preferintelor noastre sunt tarile mediteraneene, cu gastronomia si farmecul lor. Grecia insulara este deocamdata pe primul loc, urmata de Italia (sudul si centrul ei). Iubim cafeaua greceasca, servita la o taverna pe malul marii, iubim fructele de mare gatite de greci sau de italieni, insotite o bere rece sau de un vin bun la cina. Asa ca nu ratam nici o ocazie de-a pleca in lume, fie ca revedem locuri dragi, fie spre locuri noi šŸ™‚

Un alt proiect drag sufletului nostru este strans legat de comunitatea fotografilor de familie din Romania, comunitate pentru care incepand din 2018 organizam impreuna cu Olga Vuscan un eveniment intins pe mai multe zile, destinat educatiei in domeniul fotografiei de familie, numit Family Portrait Academy.

Cam atat despre noi. Daca vreti sa ne cunosti mai bine sau ai intrebari legate de serviciile noastre, sau pur si simplu vrei sa ne transmiti un gand, te rugam sa ne scrii pe pagina noastra de contact. Ne-ar face placere sa te cunoastem!

CLOSE