fbpx
MENU
Despre noi - Visual Stories
Despre noi - Visual Stories
Despre noi - Visual Stories

01
of
04

Noi suntem Andrei, Corina si Bogdan

Despre noi. Fotografia a fost un hobby dintotdeauna, dar din 2014 am început să fotografiez în mod profesional, începând cu colaborări cu diverși fotografi, iar ulterior, pe cont propriu până în 2017 când, împreună cu Corina ne-am deschis propriul studio foto în Cluj-Napoca. Am fotografiat cu preponderență nunți, dar cu timpul ne-am găsit drumul spre fotografia de familie cu tot ceea ce implică aceasta minunata ramura a fotografiei: fotografia de maternitate, fotografia de nou născut, fotografia de familie, aniversară, ședințe foto tematice, ședințe foto de cuplu, portret, boudoir, șamd.

Mai multe despre noi:

Pe lângă fotografie, iubim călătoriile și vacanțele: fie că mergem cu prieteni, fie doar noi trei, timpul petrecut în vacanțe pentru noi înseamnă explorarea locurilor și a gastronomiei locale, dar și relaxare! Bogdan, de la 4 luni si jumătate, nu a ratat nici o vacanță, este tot timpul cu noi și vrem să profităm de acest lucru până crește, când. probabil, va începe să meargă cu viitorii prieteni sau colegi.

În topul preferințelor noastre sunt țările mediteraneene, cu gastronomia și farmecul lor. Grecia insulară este deocamdată pe primul loc, urmată de Italia (sudul și centrul ei). Iubim cafeaua greceasca, servită la o tavernă pe malul marii, iubim fructele de mare gătite de greci sau de italieni, însoțite de o bere rece sau de un vin bun la cină. Așa că nu ratăm nici o ocazie de-a pleca în lume, fie că revedem locuri dragi, fie spre locuri noi 🙂

Un alt proiect drag sufletului nostru este strans legat de comunitatea fotografilor de familie din Romania, comunitate pentru care incepand din 2018 organizam impreuna cu Olga Vuscan un eveniment intins pe mai multe zile, destinat educatiei in domeniul fotografiei de familie, numit Family Portrait Academy.

Cam atat despre noi. Daca vreti sa ne cunosti mai bine sau ai intrebari legate de serviciile noastre, sau pur si simplu vrei sa ne transmiti un gand, te rugam sa ne scrii pe pagina noastra de contact. Ne-ar face placere sa te cunoastem!

CLOSE