fbpx
MENU

Embrace Yourself – Portret de Femeie

Embrace Yourself – Portret de Femeie

De multe ori nu știm cum arătăm. De multe ori credem că nu suntem suficient de bune, de inteligente, de frumoase… Deși nu recunoaștem, fiecare dintre noi încercăm să ne încadrăm în standardele de frumusețe promovate de societate. Fie că această nevoie izvorăște din exterior sau din lăuntrul nostru, există un etalon la care ne raportăm. Problema apare atunci când vrem să urmăm îndeaproape acest model și uităm să trăim clipa, momentul de acum, cel în care tu ești tu, așa cum te știi, cu bune și cu rele. Embrace yourself – Portret de Femeie! Aceasta este mesajul nostru pentru tine.

Îți oferim ședința de fotografie denumit sugestiv Embrace Yourself – Portret de Femeie, prin care ne propunem să îți redăm dragostea și acceptarea de sine. Vrem să te iubești, așa cum ești. Vrem să te fotografiem și să dezvăluim adevărata ta natură – veselă, jucăușă, curioasă. Oricum ar fi ea, atât timp cât e sinceră.

Îndrăznește să fii tu, la fiecare pas

Şi pentru că vorbim de sinceritate, ni se întâmplă deseori ca persoanele pe care le fotografiem să spună: “Nu știu cum să țin mâinile” sau “Nu-mi place să fiu fotografiată”, pentru ca mai apoi să se deschidă, şi să se bucure ele însele de întregul proces, de cameră şi de modul în care sesiune foto “Embrace Yourself” le poate transforma.

Fotografia fineart poate fi un instrument de comunicare emoțională, atât pentru fotografi, cât și pentru cei ce se lasă fotografiați. Când te afli în fața camerei, devii conștientă de tine și este o ocazie perfectă de a îmbrățișa imaginea pe care o ai despre persoana ta. Este o șansă de a sparge barierele care te împiedică să fii tu.

Embrace Yourself - Portret de Femeie

Încrederea în tine, oglinda ta
Trebuie să spunem că şi pentru noi, să pozăm femeile în acest format sincer, fără prejudecăți și standarde, este o experiență foarte satisfăcătoare. Există atât de multă putere în feminitate, în a te simți încrezătoare și frumoasă, încât ne simţim inspiraţi de fiecare dată. Iubim să vedem cum procesul de fotografiere are capacitatea de a declanșa această încredere de sine și de a o scoate la suprafață pentru fiecare femeie ce ne calcă pragul. Din acest motiv, tratăm fiecare şedinţă foto “Embrace Yourself” ca pe un proces aparte, un proces de transformare și redescoperire.

Fotograf Portret Cluj

În definitiv, ideea acestei întâlniri este de a-ţi captura personalitatea unică, nu vrem să îţi schimbăm complet aspectul sau să te facem de nerecunoscut. Vrem să îţi îmbunătățim frumusețea și să o scoatem la iveală. Întotdeauna facem tot posibilul ca oamenii cu care lucrăm să se simtă speciali. Pentru că fiecare dintre voi e specială! Ştim foarte bine că cel mai bun machiaj al tău va fi compus din încrederea ta, ochii tăi frumoși și zâmbetul sincer.
Şi pentru că ne dăm seama că nu e uşor să îţi expui trăirile în faţa unei camere, te asigurăm de toată grija noastră pentru intimitatea, confortul şi starea ta de bine pe tot parcursul acestei experienţe.

Embrace Yourself - Portret de Femeie

INVESTIȚIE

750 LEI

  • Durata ședinței foto: 60 minute
  • Vei primi 15 fotografii digitale, editate
  • Album personalizat 20x30cm, cu fotografiile alese (8 deschideri)
  • Aveți posibilitatea de a achiziționa fotografii suplimentare: 10 lei/fotografie
  • Fotografiile care nu vor fi alese nu se predau (chiar și ne-editate)
CLOSE