fbpx
MENU

De Craciun creeaza si daruieste amintiri de neuitat!

De Craciun creeaza si daruieste amintiri de neuitat!

Ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă. Ne adunăm în jurul bradului, acolo unde ne aşteaptă cadourile mult dorite, şi ne lăsăm cuprinşi de magia unor zile de poveste. Crăciunul – cea mai specială perioadă a anului când ești un copil mic. Sau când eşti mare! Crăciunul e sărbătoarea preferată a tuturor, indiferent de vârstă. Iar noi suntem pregătiţi să imortalizăm acest moment special din viaţa ta şi a celui/celei drag ţie, prin intermediul unei sesiuni de fotografie. De Craciun creeaza si daruieste amintiri de neuitat!

Crăciunul este despre iubire!

Anul acesta, ședințele noastre de Crăciun au fost speciale. Sărbătorile sunt menite să fie împărtășite cu cei dragi, iar noi vă oferim şansa să creaţi amintiri de Crăciun pe care să le preţuiţi pentru mult timp.

Sesiunile de fotografie de Crăciun sunt destinate şi cuplurilor, nu doar familiilor şi copiilor de toate vârstele. Dacă şi tu crezi în magia Crăciunului și îți place să vezi bucuria sărbătorilor în ochii celui drag, atunci aceste sesiuni sunt pentru tine! Celebrează iubirea, emoția şi fericirea voastră într-un cadru special, doar pentru voi doi.

Alegeți ținutele voastre preferate de Crăciun și luați-vă rămas bun de la acest an așa cum se cuvine.  

Crăciunul este despre bucurie!

Îți amintești vremurile când o ședință foto de Crăciun însemna să vă îmbrăcaţi cu toţii cu pulovere asortate și să mergeţi la un studio pentru a face fotografiile clasice de Crăciun? Timpurile s-au schimbat, la fel și modul în care realizăm fotografiile. În cadrul sesiunilor foto de sărbătoare, încercăm să te facem să te destinzi, să te distrezi, să te bucuri de cea mai aşteptată perioadă a anului și să surprindem împreună ipostaze sincere. Bine… poate că acceptăm totuşi, puloverele asortate, dar doar pentru a ne distra și nu pentru că trebuie. Cu cât vă bucurați mai mult de ședința foto de Crăciun, cu atât mai mult portretele de familie sau de cuplu vor fi mai memorabile.

Sesiunile foto de Crăciun ar trebui să fie vesele, la fel ca sărbătoarea în sine, așa că nu ar trebui să te confrunți cu stresul de a-ți face propriile fotografii atunci când ai opțiuni mai bune. Mai simplu spus, pentru fotografii captivante, ce stârnesc imaginaţia, şi care surprind sezonul sărbătorilor într-un mod vesel și luminos, nu există o alegere mai bună decât echipa Visual Stories.

Crăciunul este despre recunoștință!

Recunoștință pentru experiențele trăite, pentru reușitele, eșecurile și, mai ales, învățămintele din acest an. Recunoștință pentru ceea ce avem, dar, mai ales, pentru persoanele din viață noastră care ne-au fost alături la fiecare pas. Arată-le cât de mult îi prețuiești pe cei dragi ție printr-o ședință foto deosebită.

Întâmpină Noul An printr-o ședință foto de cuplu!

 Perioada sărbătorilor de Crăciun este caracterizată de multă forfotă, agitație, cadouri, pregătiri… Știm cât de dificil să găsești un moment de respiro, un moment pentru tine și pentru partenerul tău, în care să reflectezi la realizările din acest an, experiențele trăite împreună sau, pur și simplu, să te bucuri în tihnă de timp de calitate alături de el/ea.

Noul An înseamnă rezoluții, planuri, începuturi, obiective și vise noi. Este momentul perfect pentru o ședință foto pentru tine și partenerul/partenera ta. Te așteptăm cu drag!

Noi, Corina și Andrei, vă urăm Sărbători luminoase și pline de însemnătate, alături de cei dragi!

Așteptăm cu bucurie mesajul tău!

TESTIMONIAL

De Craciun creeaza si daruieste amintiri de neuitat!

Testimonial:

“O experiența care merită trăită, mai ales în cuplu! Nu doar că ne-a oferit ocazia de a încerca ceva nou împreună, dar a fost și foarte distractiv. Corina și Andrei sunt niște oameni de nota 10 care s-au asigurat mereu să fie totul ok!“

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE