fbpx
MENU

Un moment unic – amintirile maternității

Un moment unic – amintirile maternității într-o ședință foto | Raluca

Călătoria ta ca mamă în perioada maternității este plină de emoții intense, bucurii nemărginite și transformări uimitoare. Partea bună este că, fiind un moment unic – amintirile maternității – îl poți surprinde la o ședință foto de maternitate, creând amintiri ce merită să fie prețuite.

Emoții la ședința foto de maternitate

Sufletul de om care înflorește în interiorul tău, emoția primei ecografii, chiar și prima atingere delicată a pielii bebelușului sunt sentimente unice care pot fi captate în amintiri și care vor dăinui o viață întreagă.

Maternitatea este o poveste unică ce merită să fie prețuită și păstrată pentru totdeauna.

O ședință foto de maternitate poate fi prilejul potrivit de a păstra această perioadă specială cât mai vie în amintirile tale ca mamă sau a voastră ca părinți. Raluca și Rareș, aici de față, prin cadrele surprinse ne-au transmis nerăbdarea lor de a-și strânge bebelușul în brațe.

Amintiri prețioase de familie

Raluca este o mamă tânără și plină de viață, iar maternitatea este pentru ea o călătorie magică. Miracolul vieții care prinde contur în interiorul său se oglindește prin veselia emanată în ochii ei. Iar pentru noi înseamnă mult faptul că, împreună cu Rareș – soțul ei, au ales Visual Stories să surprindă emoțiile prin care trec împreună.

O frumusețe aparte la Visual Stories

Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă și delicată, și purtând un zâmbet radiant pe chip, Raluca a strălucit în fața aparatului foto, emanând o frumusețe aparte specifică maternității. Dar nici Rareș nu a fost mai prejos, și-a înconjurat iubita soție cu toată dragostea, iar prin mici gesturi și priviri scurte a asigurat-o de devotamentul său necondiționat și de bucuria de a fi tată.

Împreună, formau un tablou al dragostei pure și al fericirii sincere.

Fotografiile obținute în cadrul unei sesiuni foto de maternitate pot fi un cadou deosebit atât pentru tine, pentru familia voastră, dar și pentru toți cei dragi vouă. Nu rata această perioadă unică și lasă-ne să surprindem emoțiile unice ale maternității din viața ta. Te așteptăm la Visual Stories!


sedinta foto de maternitate

TESTIMONIAL

“ Experiența plăcută alături de Visual Stories s-a îndeplinit din dorința de a captura un moment unic din viața noastră. Deși aveam emoții, fiind o ședință foto total atipică pentru noi, iar corpul meu se afla în plin proces de schimbare... cu toate acestea, experiența din studio a decurs mult mai bine de cum mi-aș fi imaginat, într-un ambient relaxant, iar rezultatul a fost de-a dreptu’ ARTISTIC.

Andrei și Corina încă de la intrarea în apartament te întâmpină cu multă căldură și stare de bine. Pe tot parcursul ședinței au ținut cont de dorințele noastre, punându-mi la dispoziție ținute care m-au avantajat. Mă bucur mult ca i-am ales pe ei pentru imortalizarea acestui moment, îi recomandăm cu cea mai mare încredere.

Felicitări pentru pasiunea voastră!
Raluca și Rareș “

CLOSE