fbpx
MENU

Surprinde miracolul vietii intr-o sedinta foto de maternitate fineart

Fotografii Maternitate Fineart | Camelia

Un miracol. Miracolul vieţii pulsează în interiorul tău, un freamăt de bucurie şi de emoţie care ţi se citeşte în suflet şi pe chip. Momente de neuitat, ce nu se vor mai întoarce niciodată, iar sfatul nostru pentru tine este: Surprinde miracolul vietii intr-o sedinta foto de maternitate fineart!

Sarcina, un amalgam de emoţii şi de stări

Fragilitate. Bucurie. Emoţie. Aşteptare. Grijă. Teamă. Atât de multe trăiri. Noi vom surprinde pe “film” toate aceste ipostaze preţioase din perioada maternităţii şi vom reda chiar şi cele mai subtile dintre expresii. Lasă-te în grija noastră şi îţi promitem că rezultatul final te va surprinde şi încânta deopotrivă.

Fie că eşti o mămică cu experienţă sau te afli la primul copil, fiecare sarcină se simte şi se manifestă diferit. Fiecare sarcină este unică. La fel cum va fi şi experienta ţa în studioul Visual Stories. Un moment pentru tine şi pentru miracolul din viaţa ta.

Sincronul, secretul Visual Stories pentru fotografii de maternitate de poveste

Întocmai precum în dans, sincronia este esenţială în arta fotografică. În primul rând, conexiunea firească şi naturală cu modelul nostru, adaptarea constantă în funcţie de dorinţele şi emoţiile sale, o mişcare neîntreruptă ce se transformă într-un adevărat ritual.

În cazul nostru, înseamnă şi o coordonare perfectă de echipă, în care armonia, echilibrul şi simetria reprezintă cele mai importante repere. Visual Stories înseamnă un duo, Corina şi Andrei, doi fotografi cu experienţă şi viziuni distincte, însă complementare. Graţie experienţei noastre de lucru îndelungate şi a nenumaratelor şedinţe foto realizate împreună, şedinţele de maternitate in studioul Visual Stories decurg natural şi firesc. Întocmai precum un dans, ne potrivim paşii şi lumina în funcţie de modelul nostru, ne înţelegem din priviri şi ne coordonăm perfect mişcările.

Acesta este modul nostru de lucru, ce ne reprezintă pe deplin. În studioul nostru, veţi trăi o experienţă fotografică inedită şi vă veţi simţi în siguranţă, vă veţi simţi ca acasă.


Te așteptăm cu mult drag la o sedinta foto de maternitate în Cluj!
Fotografi maternitate fineart

TESTIMONIAL

“ A fost o experiență foarte plăcută sa lucrez cu Visual Stories (Andrei si Corina).
Mă bucur ca i-am ales pe ei pentru a captura un moment unic din viața mea. “

CLOSE