fbpx
MENU

Surprinde farmecul burticii la ședința foto de maternitate

Surprinde farmecul burticii la ședința foto de maternitate | Ramona

Fiecare femeie este diferită, iar modul în care corpul acesteia se schimbă și se modelează pentru a da viață unui alt suflet poate varia foarte mult de la o persoană la alta. Surprinde farmecul burticii la ședința foto de maternitate și vei observa aceste schimbări uimitoare.

În ciuda faptului că fotografiem în studioul Visual Stories viitoare mămici cu burtici care mai de care mai frumoase, cum este și modelul nostru Ramona aici de față 😀, nu putem afirma că este la fel pentru toate femeile.

Când este recomandat să alegi o sesiune foto

Am fost întrebați de multe ori când este momentul potrivit pentru a surprinde farmecul burticii și, deși trebuie să recunoaștem că pe lângă “efectele secundare” pozitive ale sarcinii (păr bogat, unghii mai puternice și piele strălucitoare), din păcate există și aspecte mai puțin plăcute. Creșterea în greutate și picioarele umflate sunt doar câteva dintre ele și sunt perfect normale, crede-ne pe cuvânt.

Înțelegem mult prea bine etapele sarcinii pentru că suntem părinți înainte de toate și de asta ne este ceva mai simplu să le explicăm mămicilor când să programăm ședința și ce să aibă în vedere. Iar ca să răspundem la întrebare, cea mai bună perioadă de a poza este luna 7 sau 8 de sarcină când burtica are cea mai drăguță formă.

Alege ținute în care te simți bine

Deși s-ar putea să simți o oarecare presiune de a arăta într-un anumit fel, este important să vezi sarcina ca pe o experiență, uite Ramona cum se bucură de moment – ne place vibe-ul ei și este mămică pentru a doua oară.

Multe mame devin vulnerabile cu schimbările produse în timpul sarcinii. Un mod de a face să te simți în largul tău este să alegi ținutele pe care vrei să le porți. Dacă nu ai nici cea mai mică idee la ce să porți la ședința foto de maternitate, te putem ajuta cu recomandări.

Ai grijă de tine și înainte de ședința foto

Modelul nostru Ramona este instructor de fitness, inclusiv al nostru de mai bine de 3 ani, și are grijă de tot ce înseamnă corpul ei (dar și al nostru 😀). Sarcina este un moment în care e nevoie să-ți hrănești corpul în mod fizic pentru binele tău și al copilului tău, dar și mental pentru bunăstarea ta emoțională. Poți face acest lucru dacă:

  • consumi alimente sănătoase;
  • faci exerciții;
  • ești conștientă de așteptările tale în ceea ce privește imaginea corporală.

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de albumul tău de fotografii maternitate și să te răsfățăm. Contactează-ne pentru a programa ședința foto și te vom ajuta să rămâi cu o amintire plăcută cu burtica ta.


Fotografi maternitate fineart

TESTIMONIAL

“ A fost o experiență foarte plăcută sa lucrez cu Visual Stories (Andrei si Corina).
Mă bucur ca i-am ales pe ei pentru a captura un moment unic din viața mea. “

CLOSE