fbpx
MENU

Senzualitate în fotografii boudoir artistice

Senzualitate în fotografii boudoir artistice

Multe femei se luptă cu probleme legate de imaginea corpului și adesea se simt rușinate de propriul corp, dar cu siguranță putem surprinde acea senzualitate în fotografii boudoir artistice care să-ți schimbe părerea. Fiind unul dintre cele mai intime moduri prin care o femeie se poate vedea pe sine și să le ajute să-și aprecieze propriul corp.

Într-o locație AirBnB din București, am surprins câteva fotografii boudoir într-o manieră elegantă și de bun gust, momente intime al unui model internațional: Alessia.

Frumusețea înseamnă să recunoști cât ești de plină de iubire. Senzualitatea înseamnă să lași acea iubire să strălucească în corpul tău.

Alessia este dovada vie că se poate! Poate încă nu crezi asta, dar fotografia de boudoir te poate ajuta să-ți vezi corpul într-o lumină nouă, ca pe ceva frumos și senzual, fără să te mai rușinezi de formele tale – o experiență transformatoare care să te ajute să te vezi cu alți ochi.

O ședință foto boudoir poate fi realizată în dormitor, într-o cameră de hotel sau într-un cadru privat, menit să prezinte frumusețea și senzualitatea femeii într-un mod care oferă putere și sporește încrederea.

Iar prin intermediul nostru, Andrei și Corina, poți avea parte de o poveste unică. Da, poate fi ciudat cu un bărbat prin preajmă, dar nu trebuie să te simți deloc anxioasă deoarece eu îți evidențiez frumusețea corpului, iar soția mea îmi urmează indicațiile pas cu pas în tot ce privește posing, aranjat, te ajută să te relaxezi și multe altele ce țin de ședința foto.

Senzualitatea este în atitudinea unei femei!

Atitudinea unei femei este cel mai important aspect atunci când pozează, nu fizicul. Când o femeie se simte sexy, arată și sexy. Modul în care se mișcă, felul în care flirtează, felul în care se dezbracă și se atinge – chiar și cum respiră – își pune în evidență toată senzualitatea.

Dar dă-mi voie să-ți spun, fie că ești o viitoare mireasă care dorește să-și surprindă partenerul cu un cadou special sau o femeie care pur și simplu dorește să-și celebreze propria frumusețe și senzualitate, o ședință foto de boudoir te poate ajuta să te simți mai încrezătoare și mai frumoasă. Contactează-ne!

TESTIMONIAL

Anonim:

Am ales să fac acest shooting datorită celei mai bune prietene. Eram ușor agitată când a început sesiunea mea de boudoir. Nu sunt genul de femeie care se simte foarte confortabil să pozeze în fața unei camere și tind să mă simt mai stânjenită decât sexy! Cu toate acestea, toate îndoielile și temerile mele au dispărut complet pe măsură ce mi-am pus încrederea în Andrei și Corina. Andrei este un fotograf excepțional, iar Corina este caldă și amuzantă și are un mod special care te face să te simți ca și cum ești cea mai frumoasă femeie din lume și știe sa dirijeze din spatele aparatului de fotografiat al lui Andrei. M-a ajutat să mă transport într-o altă lume și să port orice mască. Sesiunea noastră a fost plină de râsete și momente frumoase. Andrei a dat dovada de o răbdare extraordinară. Timpul a zburat și m-am bucurat de fiecare minut din el.

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE