fbpx
MENU

Sedinte Foto Craciun 2021

colaj Craciun 2021

Decorul ședințelor foto tematice

Crăciun 2021

Click pe PLAY ca sa-l vezi! ->

Sedinta Foto de Craciun

Indiferent de perioada grea pe care o resimțim, cu toții iubim spiritul Crăciunului. Magia sărbătorilor înseamnă miros de scorțișoară, cozonac fierbinte, măr copt și cetină de brad. Toate se îmbină într-un decor unic de familie. O ședință foto de Crăciun alături de piticii tăi sau, de ce nu, de partenerul tău, poate să te poarte cu gândul și cu starea de spirit departe, la iernile în care ningea ca în povesti și te încălzeai la gura sobei. Vino în studioul nostru pentru a avea parte de momente unice într-o atmosferă caldă și relaxată. De asemenea, condițiile de siguranță și igienă sunt punctele noastre de interes.

UPDATE:

S-AU EPUIZAT TOATE LOCURILE DISPONIBILE ȘEDINȚELOR FOTO DE CRĂCIUN! Mulțumim celor ce ne-au trecut pragul și au participat la crearea de amintiri magice în decorul nostru de Crăciun!

PREȚ ȘEDINȚĂ FOTO:

450 LEI

  • Durata ședinței foto: 45-60 minute
  • Veți primi 15 fotografii editate, digital (în galerie online, privată)
  • Fotografiile din pachet vor fi alese de către voi, împreună cu noi daca doriți
  • Aveți posibilitatea de a achiziționa fotografii suplimentare: 10 lei/fotografie
  • Fotografiile care nu vor fi alese nu se predau (chiar si ne-editate)
  • Puteți comanda extra și materiale din gama PRINT: albume, fotografii printate, tablouri canvas, etc. Termenele de livrare vor fi comunicate din timp, vom face tot posibilul să le primiți până de sărbători, dar nu vă putem garanta
  • Taxa ședinței foto se va achita integral, în avans, prin virament bancar, iar rezervarea ferma a ședinței se va face doar prin achitarea facturii emise

Având în vedere situația actuală, vom programa doar 1 ședință foto/zi pentru a putea asigura igienizarea studioului, prin urmare locurile sunt limitate!

În cazul în care reglementările legale aflate în vigoare la data stabilită de comun acord nu ne vor permite să efectuăm ședința foto, taxa plătită va fi rambursată integral sau veți avea posibilitatea de a o transforma în voucher.

FORMULAR DE REZERVARE:

Vă rugăm să completați cu atenție formularul de mai jos (în special adresa de email)

 

CLOSE