fbpx
MENU

Sedinte foto boudoir pentru cupluri

Sedinte foto boudoir pentru cupluri

O modalitate excelentă de a vă conecta cu persoana specială din viața voastră!

Dragostea nouă – primii fluturași în stomac, emoția primului sărut, privirile complice ce își vorbesc fără cuvinte. Dragostea veche – așezată, încercată de trecerea timpului, dar mereu învingătoare și puternică. Dragostea este perfectă sub orice formă și mereu este un bun prilej să o sărbătoreșți. Conectează-te cu persoana specială din viața ta în cadrul unei sedinte foto de boudoir pentru cupluri și păstrează pentru totdeauna emoțiile fiecărei etape din relația voastră.

Comunicare dintre voi doi, focusul nostru

În cadrul şedinţei foto boudoir pentru cupluri, interacțiunea și comunicare dintre voi reprezintă focusul nostru. Cel mai bun mod de a surprinde relaţia voastră este prin a arăta emoția pe care o trăiţi împreună. Emoţia stă în centrul a tot ceea ce facem şi este cea pe care ne propunem să o punem în lumină în cadrul tuturor ședințelor noastre foto.

Da-ți-vă voie să fiți voi înşivă, să expuneţi fără temeri toate trăirile şi sentimentele care vă animă, să vă jucați și să vă cunoașteți într-o ipostază inedită. Imortalizaţi momentul, imortalizaţi dragostea pe care v-o purtaţi unul altuia. O mare parte din confortul vostru este dat și de faptul că puteţi fi voi înşivă. Vrem să vă distraţi, să vă pierdeţi inhibițiile, să vă simţiţi liberi.

Ședință foto budoir va fi una dintre nenumăratele amintiri pe care le veți crea împreună. Însă nu doar fotografiile rămân drept dovadă a dragostei voastre. După şedinţă, veţi pleca din studio mai încrezători, mai puternici și vă veţi simţi mai conectaţi ca oricând.

Cadre variate, expresii infinite

Şedinţa foto budoar va conţine atât cadre mai largi, ce vor surprinde întregul corp, într-o varietate de ipostaze, dar şi fotografii prim-plan, excelente pentru a surprinde expresiile faciale care exprimă emoția iubirii. Includem aici şi câteva fotografii de boudoir fără chip, în cadrul cărora ne vom concentra pe mâini, picioare, șolduri etc. Astfel, vom surprinde frumuseţea individuală şi de cuplu în toate aspectele sale.

Așteptăm cu bucurie mesajul tău!

TESTIMONIAL

My story:

Prima mea ședință de acest gen am făcut-o în urmă cu vreo 4 ani. La început mă simțeam ușor inconfortabil însă după primele cadre am început deja să mă relaxez. Cred că e foarte important să alegi un fotograf cu care să fii pe aceeași lungime de undă și care să te facă să te simți confortabil.
Eu le recomand tuturor femeilor să facă o ședință boudoir măcar odată în viață. Chiar dacă nu le postează nicăieri și rămân doar pentru ele. Te ajută să îți vezi corpul dintr-o altă perspectivă, să te simți mai sexy și să ai mai multă încredere în tine.
Pentru mine personal e o experiență foarte faină care mă încarcă cu multă energie pozitivă. Cred că oricât de multe ședințe aș face, de fiecare dată aș rămâne uimită de rezultat!

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE