fbpx
MENU

Sedinta foto Smash the Cake

Ședință foto Aniversară | Sedinta foto Smash the Cake

“Familia nu este cel mai important lucru. Este totul.”

Michael J. Fox

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute în jurul familiei, iar noi, fotografi profesioniști, iubim să le imortalizăm. Poate cele mai emoționante sunt aniversările copiilor. Reprezintă dovada vie că viața își urmează cursul firesc. Surâsurile inerente, râsetele colorate și cu gura până la urechi ale piticilor vor deveni cele mai de preț cadouri. Noi le vom observa și înrăma în cadrul unei astfel de sedinta foto Smash the Cake. Aniversarea este un prag ce marchează că nimic nu mai poate fi ca înainte, dar care face loc pentru mai multe speranțe și visuri.

Ne place să creionăm cu grijă povești de neuitat, să prețuim amintirile și să privim cu încredere la viitor. Dacă și tu gândești la fel, alege ședința foto aniversară și păstrează mereu fericirea trăită alături de micuții tăi.

Ce poate fi mai liniștitor decât o atmosferă caldă, dominată de zâmbete sincere și chicoteli năstrușnice? Mânuțele neîndemânatice ale copiilor care se împleticesc în jurul tortului și gingășia lor atât de naturală parcă opresc timpul în loc. Oare cum am putea să uităm vreodată uimirea de pe chipul ștrengar? Desigur, recunoașteți momentul, se întâmplă adesea în fața aparatului care i-a surprins degustând deja din tort.

Aici aveți exemplul unei ședințe foto aniversare petrecută sub razele soarelui încă prietenos. Ați ghicit, sesiunea foto de familie a a avut loc într-o după-amiază senină de vară.

Dacă și tu îți dorești să trăiești o astfel de experiență, noi suntem aici. Alege cu încredere ședințele foto de familie în aer liber în Cluj-Napoca. Vom experimenta împreună bucuria nemărginită de a face parte din universul inocent al copiilor. Cu siguranță, piticii vor fi vedetele ședinței foto, dar voi vă veți amuza copios. Uneori avem nevoie de mai mult timp pentru a ne da seama că năzbâtiile ușor supărătoare, sunt de fapt momente haioase.

Abia așteptăm să-ți facem un album cu fotografii profesionale în natura!


CLOSE