fbpx
MENU

Sedinta Foto Maternitate Cluj – Andra si Adrian

Sedinta Foto Maternitate Cluj – Andra si Adrian

Ce poate fi mai placut decat aceea senzatie cand doi tineri frumosi, carora le-ai fost fotograf la nunta, sa apeleze tot la tine pentru sedinta foto de maternitate, sedinta foto de nou nascut si fotografierea botezului bebelusului lor, denumindu-ne fotografii lor de familie? Cum sa nu iubesti ceea ce faci? Asa ca, daca vrei sa-ti programezi o sedinta foto maternitate Cluj, te rog sa ne scrii aici.

Sfat:

Perioada optima pentru o asftel de sedinta foto de maternitate, este trimestru 3 de sarcina, adica undeva intre saptamanile 28-34. Dar cum fiecare sarcina este diferinta, stabilim impreuna si in functie de gradul de oboseala si posibilitatea de-a face un minim de efort fizic, pentru ca o sedinta foto de maternitate in aer liber cere putin mai mult efort fizic decat o sedinta foto realizata in studio.  Fotografia de maternitate este mai aparte decat alt gen de fotografie, are o valoare sentimentala ce nu poate fi masurata, drept urmare redarea frumusetii unei viitoare mamici este foarte importanta pentru noi si incercam sa stabilim toate detaliile din timp.

Despre sedinta foto de maternitate din galeria de mai jos:

Andra si Adrian sunt iubitori de natura, sedinta foto de dinaintea nuntii tot in aer liber a fost, asa ca am ales impreuna un loc superb pentru o astfel de sedinta foto, scos si mai bine in evidenta de culorile toamnei: Lacul Mogosa, Maramures. Vremea a tinut cu noi intr-un final, pentru ca am tot reprogramat sedinta din cauza ploilor.

Adrian, pus tot timpul pe glume, si-a adus mingea de baschet (joaca baschet in timpul liber, alearga pe la diferite competitii sportive), vroia si el sa aiba fotografii cu burtica, nu doar Andra!

Sedinta Foto Maternitate Cluj Sedinta Foto Maternitate Cluj Napoca Fotografii Maternitate Cluj Fotograf maternitate Cluj

Lacul Mogosa, in toata splendoarea lui, cu reflexia padurii de foiase, plina de culorile toamnei aflate la final, in mijloc de octombrie:Fotografii maternitate in aer liber Fotografii maternitate in natura Fotografii viitori parinti Cluj Fotograf Graviduta Cluj Fotograf Gravida Cluj Sedinta foto viitori parinti Cluj Detalii sedinta foto maternitate Cluj Sedinta foto maternitate pe malul lacului Detalii Sedinta foto viitoare mamica Sedinta foto viitoare mamica Fotografie de maternitate Cluj Fotograf Gravide Cluj Portret Maternitate Cluj Portret familie Cluj Sedinta foto viitor tatic si mamica Sedinta foto gravide cluj Sedinta foto maternitate cluj Fotograf Maternitate cluj fotografii maternitate cluj fotografii maternitate pe marginea lacului Sedinta foto maternitate in culori de toamna Fotografie detaliu maternitate cluj Fotograie maternitate toamna cluj Sedinta Foto Maternitate Cluj

Astfel de sedinte foto de maternitate pot fi facute atat in aer liber, cat si in studio, fiecare cu farmecul ei.

Sedinta Foto Maternitate Cluj, imprejurimi sau in orice zona aleasa de voi, noi va ajutam cu recomandari, propuneri, dar alegerea este a voastra la urma urmei!

CLOSE