fbpx
MENU

Sedinta Foto de Maternitate

Sedinta Foto de Maternitate | Andreea

Sedinta foto de Maternitate.

Se spune că Dumnezeu a creat mamele pentru că nu poate fi peste tot. Astfel, ele sunt binecuvântate să aibă parte pe deplin de cele mai frumoase experiențe. Perioada sarcinii ocupă detașat locul fruntaș în topul momentelor pline de intensitate emoțională. Cunoaștem și noi cocktail-ul de sentimente și golul din stomac. Uneori te simți cea mai norocoasă femeie de pe Pământ, alteori nesigură și cu inima cât un purice.

Pentru ca povestea ta să fie completă ai nevoie de o sesiune foto de maternitate. Noi, drept fotografi maternitate îți recomandăm cu căldură să ne vizitezi când burtica ți s-a conturat aproape complet. O perioadă bună pentru sesiunile foto gravide este cuprinsă între 28-30 săptămâni. Micuțul tău deja se simte bine în burtică și din când în când te mai provoacă la joacă. Episoade precum acestea merită să fie capturate și memorate o viață întreagă. Chiar dacă le vei purta mereu în suflet și în minte, fotografiile te fac să te întorci în timp. Imaginile te fac să resimți emoția negrăită. Iubirea ce nu mai încăpea deja în două inimi și super-puterea de a fi gazda unui alt suflet fac acum parte din tine.

Trebuie să știi că dacă nu îți este pe plac fotografia în studio, putem găsi alternative. Iubești natura? Atunci sigur găsim un loc pe care să-l transformăm împreună în tărâmul basmelor. Chiar și în căminul vostru plin de căldură sufletească putem face sesiunea foto maternitate. Emoția va fi la ea acasă, iar imaginile vor fi cât se poate de naturale și firești.

Fiindcă ne place să te surprindem în cea mai bună formă, am pregătit și servicii extra. Te putem ajuta cu un machiaj de zi potrivit sesiunii foto și cu recomandări vestimentare. Vom avea grijă să te simți cât mai relaxată și să ai parte de o experiență unică.

Dacă te-ai regăsit în povestea descrisă și deja te-au cuprins emoțiile, scrie-ne! Suntem nerăbdători să contribuim la povestea maternității tale.


Te așteptăm cu mult drag la o sedinta foto de maternitate în Cluj!

Sedinta foto de maternitate

TESTIMONIAL

"Și acum încă mă uit la poze și nu pot vedea decât emoțiile la o intensitate incredibilă!!
Și culmea... ceilalți la fel :)
Deci n-am crezut niciodată că poate surprinde așa ceva o fotografie... dar voi ați reușit! Sunt extrem de mulțumită de faptul ca v-am ales - un instinct foarte bun ;))) - și vă mulțumesc din suflet pentru ceea ce ați reușit să creați și să redați: o fericire care nu se prea poate exprima-n cuvinte!!!!
Sunteți fantastici... abia aștept să vin cu bebelușa la prima ei ședință foto! ♥️"

CLOSE