fbpx
MENU

Scrie-ți povestea într-o ședință foto de maternitate

Scrie-ți povestea într-o ședință foto de maternitate | Adela

Ședința foto de maternitate este o oportunitate de a savura momentele sarcinii, păstrând în același timp amintirile pentru tine, copilul tău și cei dragi ție. După ce am fost martori la atât de multe povești, am învățat că fiecare femeie este diferită, și toate sunteți adevărate minuni. Așa că scrie-ți povestea într-o ședință foto de maternitate!

Fiecare ședință foto de maternitate este unică

Unele mame arată prin fiecare por că iubesc să fie însărcinate și îți dă impresia că sarcina e ușoară și fără năbădăi. În ciuda durerilor și a umflăturilor, dar și a celorlalte lucruri bune care vin împreună cu crearea unui mic miracol în pântecul tău, la Visual Stories vrem să arăți și să te simți cât mai bine.
Bucură-te de câteva momente de răsfăț și lasă-ne să surprindem portrete frumoase care vor păstra această călătorie incredibilă către maternitate într-un mod artistic de care să te bucuri în anii următori.

Fotografii de maternitate – un amalgam de emoții și sentimente

Experiența unei femei în timpul sarcinii poate fi o combinație de emoții și sentimente, de la cele mai emoționante, fericite, și până la cele mai frustrante stări. Probabil trăiești și tu deja o cantitate imensă de stări, toate odată. Noi le-am trăit și am văzut. Dar de un lucru suntem siguri: să dai viață nu este ușor, iar atunci când îți vezi pruncul în brațele tale uiți de toate acele momente grele. Abia atunci cunoști iubirea necondiționată.

Adela, mămicuța noastră superbă din imagini, a fost foarte emoționată la ședința foto de maternitate. Se poate observa sclipirea din ochii ei. Am încurajat-o să contemple propria ei viziune unică pentru sesiunea foto. După cum puteți vedea, ea a urmat sfatul nostru. 🙂 Ne place să surprindem acest moment frumos din viața unei femei ca opere de artă impresionante, iar fiecare sesiune este o experiență atât de magică.

Scopul nostru este să surprindem imagini atemporale care spun povestea ta unică. Fotografia de maternitate este ocazia perfectă de a crea portrete uimitoare care să fie prețuite pentru totdeauna. Te așteptăm în studioul nostru!


Fotografi maternitate fineart

TESTIMONIAL

“ A fost o experiență foarte plăcută sa lucrez cu Visual Stories (Andrei si Corina).
Mă bucur ca i-am ales pe ei pentru a captura un moment unic din viața mea. “

CLOSE