fbpx
MENU

Sedinta Foto Boudoir | Carina

În perioada actuală, sedinta foto boudoir nu mai reprezintă un subiect tabu. Cu toate acestea, femeile încă au prejudecăți. Din păcate, inhibiția își face prezența atunci când vorbim despre sesiunile foto boudoir. Probabil teama de a nu face parte din tiparul standard de frumusețe feminină este unul dintre motivele cu care și tu te confrunți.

O sesiune foto boudoir înseamnă o călătorie către sinele tău. În intimitate, îți este mai ușor să fii tu însăți, să te iubești și să te accepți pentru ceea ce esți. Fiecare femeie este unică și cel mai special lucru este faptul că poate oricând să devină mamă. De aceea, trebuie să fii mereu în acord cu tine, să îți cunoști plusurile și minusurile. Ședințele foto în studioul nostru te vor face să fii mândră de omul pe care îl vezi în oglindă.

Boudoir îți dă aripi să zbori către necunoscutul pe care l-ai ascuns atât de bine înăuntrul tău. Sub hainele elegante și accesoriile pe care le porți zi de zi cu atâta lejeritate, se află adevărata versiune a ta. Alege să faci cunoștință cu tine și să te redescoperi așa cum ești. Poate ești timidă sau senzuală, romantică ori pasională. Oricum îți propui să fii, ține minte că ești frumoasă.

Noi, ca fotografi boudoir, vrem să contribuim la recăpătarea încrederii în tine. Scopul nostru este ca tu să te simți specială și să ai parte de o experiență unică. Îndrăznește să fii tu experimentând o sesiune foto boudoir.

Suntem în permanență alături de tine să te îndrumăm să-ți dai frâu liber sentimentelor. Alege să te tolerezi mai mult și să fii centrul universului tău. Schimbarea face parte din tine. Privește-ți trupul cu imperfecțiunile care îl fac unic. Dă-ți voie să fii cine ești cu adevărat.

Vrei să devii următorul model al unei ședințe foto boudoir Cluj?

Așteptăm cu bucurie mesajul tău!

TESTIMONIALE

Sedinta Foto Boudoir

My story:

A te simți frumoasă nu are nicio legătura cu felul cum arăți, ci prin ceea ce transmiți, ceea ce emani și felul cum te percepi tu pe tine.
Andrei și Corina m-au făcut să mă simt într-adevăr frumoasă. M-au făcut să am încredere în mine, în corpul meu și în emoțiile și stările pe care le pot transmite.
Munca lor este una deosebită și o recomand cu încredere tuturor femeilor care vor să încerce o sedinta foto boudoir.
Sedinta foto boudoir cu Andrei și Corina a fost cu adevărat o placere. O plăcere să lucrez cu ei și să observ cât de naturale pot fi unele lucruri când te afli în preajma unor persoane ca și ei.
Atmosfera a fost una relaxantă, de parca ne-am fi cunoscut de multă vreme, și nu că aceasta ar fi fost prima dată când ne am întâlnit!
Acest fapt mi-a dat foarte multă încredere în mine și ședința foto propriu-zisă s-a transformat mai mult într-o joacă cu aparatul foto.
A fost o experiență extrem de plăcută din care pot spune ca am câștigat multe lucruri, pe lângă o grămadă de poze super mișto 😁😁😁

Mulțumesc Andrei și Corina!! 🥰

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE