fbpx
MENU

Sedinta foto boudoir avangard | Roxana

Sedinta Foto Boudoir Avangard

– Roxana

Femeile au o frumusețe genetică și nu se rezumă la acel prototip de frumusețe artificială sau clișeică. Frumusețea autentică și incomparabilă, neschimbată de standardele sociale este cea care definește cu adevărat femeia. Noi ca fotografi boudoir credem că iubirea de sine este chiar ceea ce te face fermecătoare, iar acest lucru îl putem reda într-o sedinta foto boudoir avangard.

Experiența unei sedinte foto boudoir Cluj este o cale directă, spre toate femeile, pentru a le contura senzualitatea în forma ei pură. De multe ori, femeile nu au puterea de a-și recunoaște minunăția. Fiecare femeie are o teamă, un minus, un complex care ține de corpul ei, și asta generează o încredere de sine scăzută. Femeia este minunată! Nu există femei urâte sau mai puțin frumoase, ci există femei încrezătoare. Boudoir fotografie reprezintă noțiunea care te face să te vezi așa cum ești – puternică și senzuală.

Când încrederea și feminitatea se întâlnesc există o conexiune spre sine și apare o aură de sensibilitate în jurul tău. Asta face o femeie ispititoare și seducătoare – încrederea în sine. Limbajul corpului se traduce bine în imagini și vei fi uimită de modul în care propriul corp vorbește de la sine.

Ca fotografi profesioniști, cercetarea orizontului spre ședințe foto nud sau este una dintre provocările de zi cu zi. Într-un stil care pictează frumosul în cele mai nealterate moduri, fotografia aduce tuturor femeilor un prim pas plin de iubire. Admirația față de propria persoană trebuie să primeze. Trebuie să-ți privești corpul asemeni unei opere renascentiste, lipsită de imperfecțiune și fără cusur.

De aceea, noi, cei de la Visual Stories, vrem să călătorim alături de tine. Te vom purta spre un univers diferit, în care corpul tău este în luminile reflectoarelor. Trăsăturile formelor tale și accesoriile delicate din dantelă vor fi în centrul atenției.

Ai șansa să-ți cunoști trupul și să-ți dezvolți încrederea de sine în cadrul unei ședințe foto cu poze boudoir. Experiența va fi egală cu o călătorie inițiatică ce se finalizează cu retușarea tabloului femeiesc.

Lasă-te deschisă spre necunoscutul artei trupești, iar noi îți vom modela o nouă panoramă a propriei persoane. O imagine plină de încredere, senzualitate și feminitate în cele mai deosebite forme ale rafinamentului.

Ești tentată să urmezi pașii iubirii de sine și să devii următorul model al unei ședinte foto boudoir?

Pornește împreună cu noi și dă-ți voie să descoperi lumea artei moderne.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să aduci cu tine o stare de spirit bună!

Așteptăm cu bucurie mesajul tău!

TESTIMONIAL

My story:

Prima mea ședință de acest gen am făcut-o în urmă cu vreo 4 ani. La început mă simțeam ușor inconfortabil însă după primele cadre am început deja să mă relaxez. Cred că e foarte important să alegi un fotograf cu care să fii pe aceeași lungime de undă și care să te facă să te simți confortabil.
Eu le recomand tuturor femeilor să facă o ședință boudoir măcar odată în viață. Chiar dacă nu le postează nicăieri și rămân doar pentru ele. Te ajută să îți vezi corpul dintr-o altă perspectivă, să te simți mai sexy și să ai mai multă încredere în tine.
Pentru mine personal e o experiență foarte faină care mă încarcă cu multă energie pozitivă. Cred că oricât de multe ședințe aș face, de fiecare dată aș rămâne uimită de rezultat!

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE