fbpx
MENU

O sedinta foto boudoir, un cadou pentru tine peste ani

O sedinta foto boudoir, un cadou pentru tine peste ani

O amintire pentru o viaţă. Tu, cea de acum, din faţa oglinzii,
Iubeşte-te acum. Iubeşte-te peste ani. Iubește-te mereu!

Te iubeşti. Nu pentru că ai fi frumoasă, nu pentru că ai fi sexy, ci pentru că iubeşti să fii tu. Fotografia boudoir presupune exact acest lucru: să îţi sărbătoreşti individualitatea. Gândeşte-te la sesiunea de fotografie boudoir ca la o zi supremă de răsfăţ, o zi în care te vei putea conecta cu corpul tău și mintea ta pentru a redefini modul în care te priveşti. Dăruiește-ți o zi de răsfăț – O sedinta foto boudoir, un cadou pentru tine peste ani !

Îţi punem la dispoziţie oglinda în care te vei vedea aşa cum eşti

Pentru o zi, noi, vom deveni oglinda ta și vom reflecta frumuseţea ta naturală, autentică. Pentru că există momente în care simţim că nu se face văzută, e datoria noastră să te ajutăm să o scoţi la lumină. Stilul nostru de fotografiere tip boudoir este alimentat de dorinţa noastră de a te face să te redescoperi într-o lumina nouă, puternică, care te reprezintă pe deplin.

Nu uita să te iubeşti!

Pentru că fotografiile noastre se bucură de un efect clasic și atemporal, vei iubi rezultatul acestei sesiuni pentru mulţi ani şi poate chiar atunci când vei avea mai mare nevoie de ele, respectiv în acea zi în care simţi că nu te iubeşti suficient sau că nu îndeplinești standardele de frumusețe promovate în societate.
E de ajuns să priveşti aceste fotografii şi îţi vei reaminti de ce te iubeşti: pentru că eşti puternică, eşti frumoasă şi EŞTI TU! Un memento zilnic al puterii, frumuseții și individualității tale.

Uneori, trebuie să fie (doar) despre tine!

Indiferent că sesiunea de fotografie boudoir este un cadou unic cu ocazia logodnei, nunţii sau a unei aniversări, această zi este despre tine. Suntem aici pentru a spune povestea ta, pentru a sărbători corpul tău şi ceea ce tu reprezinți. Scopul nostru e ca ședința foto de boudoir să te inspire atât de puternic, încât să vrei să vă păstrezi toate fotografiile pentru tine!

Pentru tine sau pentru cel drag

Fie că doreşti să ţii pozele pentru tine sau să le împărtăşeşti cu o persoană specială, ai acum ocazia de a poza în mod anonim (fără să îţi dezvăluim chipul). Scoatem în evidenţă aspectul sau detaliul unic ţie, cel care te pune în evidenţă cel mai bine sau cel pe care vrei să îl sărbătoreşti, fie că e vorba despre frumuseţea fizică, senzualitatea, liniile corpului sau o ţinută specială. Noi îţi vom onora dorinţa de a păstra sesiunea anonimă, iar tu vei avea parte de toată grija şi discreţia noastră.  

Așteptăm cu bucurie mesajul tău!

TESTIMONIAL

My story:

Prima mea ședință de acest gen am făcut-o în urmă cu vreo 4 ani. La început mă simțeam ușor inconfortabil însă după primele cadre am început deja să mă relaxez. Cred că e foarte important să alegi un fotograf cu care să fii pe aceeași lungime de undă și care să te facă să te simți confortabil.
Eu le recomand tuturor femeilor să facă o ședință boudoir măcar odată în viață. Chiar dacă nu le postează nicăieri și rămân doar pentru ele. Te ajută să îți vezi corpul dintr-o altă perspectivă, să te simți mai sexy și să ai mai multă încredere în tine.
Pentru mine personal e o experiență foarte faină care mă încarcă cu multă energie pozitivă. Cred că oricât de multe ședințe aș face, de fiecare dată aș rămâne uimită de rezultat!

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE