fbpx
MENU

Nud artistic in natura

4 motive pentru care ședința foto boudoir este un cadou extraordinar pentru tine sau pentru persoana iubită

În trecut, ședința foto boudoir a fost percepută ca o modalitate pentru femei de a se poza într-un mediu intim și confortabil, și de a-și pune în valoare trăsăturile frumoase ale corpului. Astăzi, însă, este considerat un subiect tabu și se discută foarte puțin despre boudoir. Însă, din multitudinea de motive pentru a-ți rezerva o astfel de experiență, noi îți lăsăm mai jos 4 motive pentru care ședința foto boudoir sau de nud artistic in natura este un cadou extraordinar pentru tine sau pentru persoana iubită!

Urmează să îți prezentăm cadre de o naturalețe aparte prezentate sub forma unui chip de femeie, care și-a (re)descoperit frumusețea exterioară și senzualitatea interioară. Alexandra a ales să pozeze într-un cadru în aer liber, mai exact un loc frumos din Bihor, iar rezultatul a fost unul uimitor! Poate te întrebi ce poate fi așa de special la o ședință foto de nud artistic in natura, dar adevărul este că acolo te poți relaxa și să fii tu însuți, fără nicio restricție, un cadou minunat pentru tine însăți sau pentru persoana iubită.

Este o ocazie unică de a-ți pune în valoare frumusețea!

Venită în diferite forme și dimensiuni, este important să celebrăm frumusețea în toate înfățișările sale. O ședință boudoir te poate ajuta să-ți exprimi frumusețea într-un mod intim, mult mai personal, și să pui în valoare toate trăsăturile frumoase ale corpului tău.

Este o modalitate de a te simți mai încrezătoare!

Atunci când ești într-un mediu armonios cu tine, poți să fii mai încrezătoare în propria piele, dar și să-ți accepți propriile trăsături și formele corpului tău.

Poți să-ți surprinzi persoana iubită!

Un set de fotografii boudoir poate fi un cadou minunat pentru persoana iubită. Îi poți arăta toate formele tale, senzuale și misterioase, sub forma unui cadou unic și personalizat. O surpriză puțin mai atipică!

Este o experiență memorabilă!

Ai nevoie doar de o ședință foto boudoir, de cele mai îndrăznețe ținute și privirea seducătoare. Să nu cumva să o lași acasă! 😁 Este un mod incredibil de a sărbători prezentul și de a capta frumusețea proprie pentru totdeauna.

Cu alte cuvinte, te așteptăm cu drag. Nu numai că este un cadou minunat pentru tine însăți, ci și pentru persoana iubită. Învață de la Alexandra și experimentează! Nu pierzi nimic, decât un set de fotografii boudoir numai bune de… savurat. 😏

Black & White Gallery

COLOR GALLERY

TESTIMONIAL

Anonim:

Am ales să fac acest shooting datorită celei mai bune prietene. Eram ușor agitată când a început sesiunea mea de boudoir. Nu sunt genul de femeie care se simte foarte confortabil să pozeze în fața unei camere și tind să mă simt mai stânjenită decât sexy! Cu toate acestea, toate îndoielile și temerile mele au dispărut complet pe măsură ce mi-am pus încrederea în Andrei și Corina. Andrei este un fotograf excepțional, iar Corina este caldă și amuzantă și are un mod special care te face să te simți ca și cum ești cea mai frumoasă femeie din lume și știe sa dirijeze din spatele aparatului de fotografiat al lui Andrei. M-a ajutat să mă transport într-o altă lume și să port orice mască. Sesiunea noastră a fost plină de râsete și momente frumoase. Andrei a dat dovada de o răbdare extraordinară. Timpul a zburat și m-am bucurat de fiecare minut din el.

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE