fbpx
MENU

Nostalgie de vara | Botez Sara Antonia

Nostalgie de vara | Botez Sara Antonia

Vara a trecut ca o adiere caldă. Intensă, îmbietoare, efemeră. Vara Visual Stories a fost cu siguranţă încărcată, dar atunci când faci ceea îţi place, totul devine mai uşor. Am avut bucuria să fim alături de clienţii noştri în momentele importante din viaţa lor şi să creăm amintiri de poveste, care ni s-au întipărit în minte şi în suflet. Iar atunci cândrevine această nostalgie de vara, ne reîntoarcem cu drag la fotografiile care alcătuiesc albumul Visual Stories. Astăzi vă invităm să (re)trăiţi alături de noi momentele de poveste din cadrul unui botez foarte drag nouă – cel al micuţei Sara Antonia.

Povestea acestei zile, pas cu pas

Ceremonia

Ne-am simţit onoraţi şi emoţionaţi să imortalizăm pas cu pas emoţiile şi bucuria acestui moment deosebit din viaţa Sarei Antonia. Fotografia de botez este aparte şi necesită o bună cunoaştere a etapelor ceremoniale, astfel încât nicio clipă nu trece neobservată de aparatul de fotografiat. Am contat pe sprijinul şi complicitatea invitaţilor care au fost deschişi şi s-au lăsat surprinşi cu naturaleţe.

În centrul atenţiei a fost, desigur, micuţa Sara Antonia, care s-a descurcat de minune în “lumina reflectoarelor”. Am reuşit să scoatem în evidenţă o gamă de expresii faciale şi gesturi care reflectă multitudinea de stări trăite de bebeluş şi de invitaţi.

Pentru că emoţiile, cu siguranţă, nu au lipsit. Este minunat să surprindem fericirea de pe chipul părinţilor sau a bunicilor, strălucirea din ochii lor când îşi privesc copilul sau nepoţelul. A fost un eveniment viu, candid, iar cei mici au adus un plus de culoare şi vivacitate.

Petrecerea

Celebrarea a continuat într-un cadru de poveste outdoor, creat special pentru micuţa Sara Antonia. Vremea perfectă ne-a permis să ne bucurăm de lumina naturală şi să imortalizăm cadre dintre cele mai diverse. Dacă în cadrul ceremoniei religioase ne-am concentrat în special pe fotografii indoor, în cadrul petrecerii am avut ocazia să realizăm fotografii unice, dinamice, în aer liber, în care detaliul şi naturaleţea au fost esenţiale.

După cum ştiţi, noi suntem un duo de fotografi, format din Corina şi Andrei. Aceasta este formula în care participăm la toate evenimentele pe care le realizăm. Astfel, ne asigurăm că niciun moment nu trece neobservat. Surprindem cadre dinamice, în mişcare, precum şi de detaliu, cu arhitectură, elemente de decor, elemente naturale. Mai mult, ne place libertatea pe care fiecare dintre noi o are, astfel încât reuşim să obtinem fotografii dintre cele mai neaşteptate şi care se pot transforma în punctele cheie ale evenimentului în sine.

Lasă totul în seama noastră

O stare de spirit bună adusă evenimentului, relaţionarea cu invitaţii şi explorarea eficientă a locaţiei sunt doar alte câteva detalii de care ţinem mereu cont pentru ca evenimentul să fie unul pe deplin reuşit. Întreaga şedinţă a fost realizată cu cea mai mare grijă pe care noi o putem arăta. Pentru toţi cei implicaţi.

Botezul Sarei Antonia este o amintire nepreţuită, atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru noi. Suntem nerăbdători să fim iarăşi părtaşi la noi poveşti de neuitat.

Fotografi botez Cluj

"Experiența noastră cu Corina și cu Andrei a fost una minunată! Doi oameni veseli, relaxați, calzi și cu multă răbdare, care au surprins momente de neuitat din ziua creștinării micuței noastre Sara.
Ne bucurăm că am avut ocazia să îi cunoaștem și cu siguranță vom mai apela la ei cu încredere pentru următoare evenimente importante din viața familiei noastre.

Mulțumim încă o data ca ne-ați ajutat sa creăm amintiri frumoase de care ne vom bucura de fiecare dată când ne vom uita la fotografiile făcute de voi!"

01
01
CLOSE