fbpx
MENU

Fotografii Boudoir Artistice | Alexandra

Fotografii Boudoir Artistice

– Cadou de Crăciun

De fiecare dată când suntem în căutarea unui cadou pentru cele mai dragi persoane, experiența devine mai dificilă. Mereu trebuie să fim imprevizibile. Așadar, femeile pot să-și surprindă partenerul de viață prin fotografii boudoir artistice. Fiindcă ne apropiem cu pași sfioși, însă timpul trece grăbit pe lângă noi, vă propunem o idee creativă pentru Crăciun. Sesiunile foto boudoir tematice sunt menite să releve senzualitatea și eleganța oricărei femei introvertite. Dă voie aripilor personalității tale să depășească noi orizonturi. Ieși doar pentru câteva clipe din zona de confort și pătrunde în domeniul autocunoașterii.

Momentele unice, tandre se împart doar la doi – către tine și soțul sau iubitul tău. Fotografia boudoir nu se rezumă la nuditate, ci la finețea de care poate ai uitat să te bucuri. Privește-te pentru câteva minute în oglindă, într-un cadru ce îți încântă simțurile și pornește în aventura către tine însăți. Redescoperă-ți gingășia, clipele de intimitate și spațiul personal într-un album foto de tip print sau digital cu fotografii boudoir. Noi suntem siguri că este unul dintre cele mai plăcute cadouri. Astfel, poți demonstra seninătate și releva faptul că vrei să împărtășești doar cu persoana specială felul în care ești cu adevărat.

Fotografiile profesionale boudoir sunt menite să demonstreze faptul că timiditatea și emoția pot să fie sexy și senzuale. Un album cu poze boudoir poate fi un cadou potrivit nu doar pentru Crăciun, cât și pentru aniversarea iubitului.

Cu siguranță vrei să ieși din tipare și să faci cadouri ce întrec limitele imaginației. Darurile tipice îți pot face partenereul bucuros, însă un album foto boudoir denotă creativitate și transmite emoție.

Alege să-ți faci cunoscut misterul doar în fața iubitului sau soțului tău.

Vino alături de noi la o sesiune foto boudoir Cluj. Te așteptăm cu drag și bucurie în studioul nostru sau poți opta pentru închirierea unui apartament. Tu alegi locul în care te simți confortabilă, noi te asigurăm că fotografia boudoir va fi una dintre cele mai plăcute experiențe.

Totul pentru surprize de neuitat!

Așteptăm cu bucurie mesajul tău!

TESTIMONIAL

Portret Intim

My story:

Mă trec fiorii când mă uit la poze, lumina e de basm. Miros de scorțișoară parcă sau mere coapte în cuptor, nu pot să îmi dau seama. Aburi calzi și note fine pe fundal mă îmbată... Vine Crăciunul! Privesc poză după poză și mă simt nostalgică, aș vrea sa pozez din nou și din nou.
Andrei si Corina au creat un decor de poveste cu miros de scorțișoară unde te poți relaxa și te poți desprinde de realitate... Scăldată-n muzică bună și veselie am făcut poze minunate împreună, știam de la început că va ieși ceva magic, nu te poți îndoii de arta creată de maeștri. Mi-a plăcut atât de mult ședința foto cu ei încât o să mă întorc curând în studioul lor. Vă mulțumesc că prin aceste poze mi-ați transmis căldura și pacea interioara de care aveam nevoie ca să mă văd așa cum mă vedeți în poze, cu zâmbetul pe buze si ochii strălucind.

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE