fbpx
MENU

Fotografii bebelus Cluj | Rafael

Fotografii bebelus Cluj | Rafael


Unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care părinții le pot dărui copiilor sunt cu siguranță amintirile. Ele rezistă în timp și creează în fiecare etapă a vieții celui mic, un amalgam de sentimente pozitive. În primele săptămâni de viață ale bebelușului, puteți alege să-i oferiți o sesiune de fotografii bebelus Cluj. Piticii cresc destul de repede și fiecare treaptă experimentală pe care urcă încă la începutul călătoriei lor prin lume este unică. Astfel, este potrivit să-i pregătiți un album foto cu momente din viața lor la care nu se vor mai întoarce nicicând.

Începând cu anul 2020, noi, fotografi nou născut Cluj, am decis să lăsăm părinților o libertate mai mare de selecție. Ei vor alege ce fotografii să facă parte din pachetul ce va constitui cufărul cu amintiri al micuțului. Metoda se numește “Client Proofing” și puteți alege dintre fotografii bebeluș și cele cu familia sau părinții. În majoritate cazurilor, deși bebelușul este actorul principal al ședinței foto, se alege un număr egal de imagini.

Perioada ideală pentru ședința foto nou născut este în prima săptămână de la naștere. În acest interval de timp colicii încă nu își fac simțită prezența, iar bebelușul este somnoros. Acestea sunt doar câteva dintre motivele ce fac ședința mai armonioasă și plină de energie pozitivă. Ședința va avea loc în studioul nostru, special conceput pentru ședințe foto de poveste pentru bebeluși. Ne preocupăm de recuzita necesară, decorul minimalist, iar siguranța prichindelului primează pentru noi. Durata unei sesiuni foto ca la carte este de maximum trei ore.

În ceea ce privește vestimentația, pentru a contribui la formarea unui cadru natural, în concordanță cu puritatea bebelușului, hainele trebuie să fie deschise la culoare. De asemenea imprimeurile recomandate sunt cele simple, de tip uni.

Te-ai hotărât să-i oferi copilașului tău amintiri de neuitat încă din primele zile de viață? Dacă ești o viitoare mămică ce se apropie să nască, contactează-ne pentru a stabili o sesiune foto nou născut. Poți alege dintre cele trei categorii de pachete foto pe cel ce îți este pe plac și pe care îl consideri potrivit.

Abia așteptăm să vă transformăm piticul în super eroul unei super ședințe foto Cluj!

Galeria cu sedinta foto de maternitate poate fi vazuta aici:

CLOSE