fbpx
MENU

Fotografi Botez | Visual Stories – gazda amintirilor tale

Fotografi Botez | Visual Stories – gazda amintirilor tale

Sfânta Taină a Botezului este un moment unic din viața fiecărui om, un eveniment de bucurie și celebrare în care familia şi cei mai apropiați prieteni se reunesc pentru a-i ura bebelușului tău bun-venit pe lume. Iar emoțiile sunt pe măsură. Îți dorești ca totul să iasă perfect, dar mai ales, ca nou-născutul tău să fie protejat, liniștit și ferit de tumultul acestei zile încărcate. Este ziua în care totul gravitează în jurul bebelușului tău și este de la sine înțeles că fiecare mic detaliu este important atunci când vine vorba de fotografierea momentelor importante. Echipa noastră de fotografi botez îți va fi alături pentru a surprinde fiecare emoție, trăire, mișcare cu ajutorul fotografiei profesioniste de botez.

Fotografia de tip documentar, o fereastră autentică către lumea ta

Abordarea noastră a fotografiilor de botez este deosebită și aduce în prim-plan un mix excelent de fotografie de botez în stil documentar, alături de fotografii formale. Fotografia în stil documentar reprezintă o modalitate autentică, puternică ce ne permite să redăm în mod fidel, veridic și onest cadrul realității, pe măsură ce acesta se derulează discret și natural în fața ochilor noștri.

Suntem, totodată, fericiţi să realizăm fotografii de familie și fotografii cu oaspeții dumneavoastră, astfel încât la final să obţinem un mix bun de fotografii care să capteze pe deplin bucuria reuniunii. Cum ne pregătim? Ştim că bisericile din Cluj oferă cadre perfecte pentru fotografii frumoase. Urmărim unghiuri și perspective interesante. Care sunt elementele unice ale clădirii? Cum putem pune în valoare participanţii la eveniment? Fiecare detaliu este important și poate reprezenta o sursă de inspirație.

Discreția și naturalețea momentului, două principii care ne călăuzesc munca

Credem cu tărie că discreția și naturalețea sunt esențiale pentru fotografia profesionistă de botez. Nu dorim să disturbăm experienţa familiei, ci să o îmbogăţim cu prezenţa noastră. Ne folosim sensibilitatea pentru a ne asigura că oaspeţii se simt confortabil şi că evenimentul se poate desfăşura în mod natural. Fiecare expresie, trăire şi emoţie a părinţilor sau a naşilor va fi surprinsă de cameră. Reacţiile oaspeţilor şi prim-planuri cu bebeluşul, vor fi parte integrantă din fotografiile pe care le realizăm.

Ce vă rămâne dumneavoastră de făcut? Trăiţi emoţiile acestui moment special. Noi vom surprinde fiecare secundă şi vom realiza fotografii sincere, autentice, ce se vor transforma în amintiri de o viață.

Sedinta Foto Craciun Cluj

Experiența noastră cu Andrei și cu Corina a început la ei la studio. Fără sa ne dăm seama, până am terminat sesiunea foto, aveam impresia că ne cunoaștem de mult timp. De atunci, ei iau parte la toate evenimentele importante din viața noastră. Căldura, calmul, atitudinea vesela și relaxată pe care o aduc cu ei, creează acea stare bună astfel încât fotografiile să surprindă emoția ta pură.
Pentru noi, prezența la botezul fiului nostru a fost cea mai bună alegere, pe lângă faptul că deja suntem mai mult decât clienți, fotografiile lor au surprins exact ce îmi doresc sa revăd peste ani. Poate pare clișeic, dar fotografiile lor surprind emoțiile și fericirea ta din momentul respectiv.
Cu siguranță și de acum încolo, tot ei vor fi cei prezenți la evenimentele din viața noastră!

01
01
CLOSE