fbpx
MENU

Fotograf Nou Nascut Cluj | Mara Antonia

Fotograf Nou Nascut Cluj | Mara Antonia

Bebelusul tau este atat de mic doar o singura data in viata! De aceea o sedinta de nou nascut se programeaza la 1-3 zile dupa nastere, astfel incat sa fie realizata in primele 2 saptamani de viata, pana nu incepe sa i se schimbe vizibil infatisarea, iar somnul inca ii este adanc. De regula, o astfel de sedinta foto noi o programam in studio, unde ne putem folosi de lumina naturala sau artificiala si unde avem recuzita necesara plus conditiile optime pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta. Poti alege ca Fotograf Nou Nascut Cluj pe Visual Stories, adica, Corina, sotia mea, cea care are grija ca bebelusul sa fie in siguranta, si eu, Andrei, care fotografiez, suntem o echipa in tot ceea ce facem.

Detalii

Mara Antonia, cu toate ca avea 10 zile de la nastere, nu a prea vrut sa doarma mai deloc. Sedinta foto a durat aproape 4 ore, cu pauzele de alaptat, schimbat, plimbat, leganat, iar pe final a adormit cam 10-15 minute si asa am reusit sa o fotografiem si pe beanbag, dormind ca un ingeras. Nu a plans mai deloc, a fost vesela si plina de forta, dand din piciorute intr-o veselie. Am sperat ca este deja obisnuita sa fie in fata aparatului de fotografiat din moment ce mai fost la noi in studio, inainte de nastere, pe cand era inca in burtica mamei ei, la sedinta foto de maternitate. La finalul sedintei foto alocam de obicei timp pentru cadrele cu mamica, incercand sa surprindem legatura emotionala creata inca din perioada sarcinii, de cand si-a facut simtita prezenta.

Fotograf Nou Nascut Clujcolaj foto bebe alb negrufotografie bebe cosulet rachita Fotograf Nou Nascut Cluj - Visual Stories fotografii bebe lumina naturala fotografie bebe fundal alb fotografie nou nascut bentita rosie fotografie bebe pe burtica bentita nou nascut Avini fotografie nou nascut dormind fotografie nou nascut cu accesorii in studio Mara Antonia fotografie creativa nou nascut fotografie fetita 10 zile Fotograf Nou Nascut Cluj

Botezul Marei Antonia poate fi vazut aici.

CLOSE