fbpx
MENU

Fotograf Boudoir Maternitate | Diana

Fotograf Boudoir Maternitate | Diana

Rolul nostru de fotograf Boudoir Maternitate este cel de a reda in imagini cat mai frumos posibil corpul tau, ca viitoare mamica, pastrand astfel amintirea acestei incredibile perioada din viata ta!

Maternitatea reprezintă una dintre cele mai frumoase și deosebite perioade din viața unei femei. De aceea, la începutul acestui drum stă sarcina, legătura puternică dintre cei doi îndrăgostiți și materializarea fructului iubirii lor. Perioada sarcinii este atunci când femeia se transformă în super erou sau într-o zână bună din basme. Totodată, sarcina exprimă cel mai clar comuniunea omului cu divinitatea.

În această perioadă plină de emoții, nu doar viitoarea mămică este încercată de diverse stări de spirit și schimbări fizice, ci întreaga familie ia parte la evenimentul unic din viețile lor. Este o potecă pe care o femeie nu trebuie să calce singură, ci să fie susținută de toți cei apropiați.

Pentru a imortaliza clipele nobile și pline de sentimente pozitive din viața unei viitoare mămici și pentru ca amintirile din perioada gravidității să fie rememorate cu ușurință oricând, am ales pentru voi fotografia de tip Boudoir.

Boudoir-ul este noțiunea de subtil și minimalist în care poate fi exprimată cât mai natural frumusețea mamei, într-un cadru intim. Delicatețea unei gravide, modul în care ea se comportă pe tot parcursul sarcinii și grija pe care o are în permanență față de copilul care i se află în pântec sunt ipostaze ce pot fi capturate într-o fotografie de tip boudoir.

De asemenea, boudoir-ul are la bază noțiunea “simply-the best”, femeia este fotografiată nud sau semi-nud, cât mai simplu, în studio sau în dormitor, într-un cadru personal, discret, toate acestea dând contur unei întregi povești a cărei protagonistă este femeia însărcinată.

Fotograf Maternitate Nud
Fotograf Maternitate Nud
Fotograf Maternitate Nud

Trupul de mămică, cu toate curbele și metamorfozele caracteristice sarcinii, dar și sentimentele de fericire, teamă, suspans, bucuria pe care o simți când cel mic interacționează cu tine, emoțiile firești sunt un pachet întreg pe care acest gen de fotografie îl poate reliefa.

Ceea ce este cu adevărat important dacă te gândești să vii la un astfel de shooting, este faptul că discreția este asigurată, noi suntem alături de tine și te sprijinim în tot ceea ce dorești să exprimi prin sesiunea de fotografii și vrem să îți oferim o experiență plăcută și plină de unicitate.

Fotograf Boudoir Maternitate

Te așteptăm să îți pui în evidență frumusețea feminină, naturală, fără a fi nevoită să porți nicio vestimentație elegantă sau rochii fastuoase.

Seria urmatoare de fotografii, cele de la sedinta foto de nou nascut, pot fi vazute aici:

CLOSE