fbpx
MENU

Vlad Stefan – Fotograf Botez Cluj

Vlad Stefan – Fotograf Botez Cluj

Vi-l mai amintiti pe Vlad Stefan? Noi ne-am cunoscut prima data la sedinta foto de maternitate, cand el era inca in burtica Andrei, apoi la sedinta foto de nou nascut, urmand sa-i documentam si ziua botezului, cu toate momentele si emotiile ei, exact asa cum au fost in acea zi. Pe Andra si Adrian, parintii lui Vlad,  ii cunoastem de ceva vreme, fiind fotografi la nunta lor in Cluj si avand si o sedinta foto facuta inaintea nuntii.  Daca iti cauti si tu un fotograf botez Cluj si iti place ceea ce facem noi, ne poti scrie si iti vom raspunde cu drag. De cele mai multe ori suntem prezenti doi fotografi pana la sfarsitul ceremoniei religioase, dupa care, daca este nevoie, ramane doar unul din noi la restaurant.

Vreti sa stiti cum a decurs ziua?

Printisorul din galeria de mai jos a fost cuminte pe tot parcursul zilei, curios, vesel si cu o personalitate ce ne-a dat gata! Acasa, cand nasele il pregateau pentru ce va urma, ne-a tratat cu zambete si priviri de mare smecher! La biserica, linistit… pana s-a intalnit cu apa din cristelnita si i-am auzit pentru prima data glasul. Dar a trecut repede si s-a linistit la loc. Fiind doi fotografi, am avut timp sa facem si fotografii creative, jucandu-ne cu reflexiile din biserica.

La restaurant a dormit mai tot timpul, iar cand a fost treaz a fost plimbat din brate in brate, de la unul la altul: i-a cucerit pe toti! A urmat tortul (a fost foarte captivat de el) si a stat cuminte sa-si faca fotografii cu toti cei prezenti: bunici, unchi, matusi, verisori, prieteni.. cu toata lumea prezenta!

Asa ca, daca urmeaza sa ai nevoie de fotografii botez si iti plac cele facute de noi, te asteptam sa ne contactezi din timp si sa stabilim o intalnire unde putem sa ne cunoastem mai bine.

P.S. Fotografiile de mai jos sunt facute in lumina naturala (ambientala), este stilul Visual Stories, folosind blit doar pe finalul petrecerii, fiind in februarie lumina zilei disparand rapid.

Fotograf Botez Cluj fotografii cu detalii botez Fotografii costumas botez Lumanari botez cluj Fotografie de detaliu botez cluj poze botez cluj poza botez cluj fotograf de botez cluj fotografi de botez cluj fotojurnalism botez cluj fotografii pregatiri botez fotograf profesionist botez fotografii botez profesionale cluj fotograf profesionist cluj fotografi profesionisti cluj fotografii botez acasa fotografie botez alb negru fotografie botez color fotograf familie cluj detalii botez cluj cerere botez cluj oferta botez cluj oferta fotografii botez cluj fotojurnalism botez fotojurnalism botez cluj fotografii botez biserica reflexii botez biserica fotografii botez biserica fotografie botez ortodox fotografii botez profesionale fotografii biserica botez profesionale fotografii scoatere din cristelnita fotografii scoatere din cristelnita botez fotografii scoatere din cristelnita botez cluj fotografii ceremonie botez fotografii ceremonie ortodoxa botez fotograf petrecere botez cluj fotografii cu reflexii botez fotograf restaurant botez cluj fotografii restaurant botez cluj fotografii petrecere botez cluj fotografii tort botez Fotograf Botez Cluj

CLOSE