fbpx
MENU

Embrace Yourself

“De multe ori regăsim raiul în brațele femeilor” spunea De Finod

Într-adevăr, brațele femeii sunt cel mai bun refugiu, în vreme de rău sau chiar de bine. “Embrace Yourself” este conceptul care prezintă femeia în ipostaze triumfale, cât și romantice sau senzuale. Portretizate prin fotografia de studio sau fotografii fineart, momentele cu femeile care-și îmbrățișează calitățile, dar și așa zisele “defecte”, sunt de neuitat.

Embrace Yourself

Noi, drept fotografi profesioniști Cluj, ne dorim să conferim prin imagini artistice încrederea femeilor în propriile puteri. De asemenea, suntem convinși că fotografia glamour este cea care le va crește stima de sine și le va determina pe feministe să își iubească atât trupul, cât și sufletul.
Mesajul de acceptare totală a propriei persoane și a sinelui este unul care trebuie să dăinuie și pe care să-l citească orice reprezentantă a sexului frumos. Standardele de frumusețe impuse de social-media nu trebuie să facă nicio femeie neîncrezătoare. Tiparele feminine sunt diferite, unicitatea și diversitatea sunt cele care fac o femeie să fie remarcată în mulțime.

Embrace Yourself

Fuga de complexe, de imperfecțiuni și de critici nu te va ajuta să te iubești așa cum meriți și să vezi tot ce este frumos la tine. Chiar dacă ești o femeie puternică sau te definește melancolia, romantismul ori timiditatea, ești unică și specială.
O sesiune foto cu portrete de femeie va reda încrederea și siguranța în propriile forțe. Cu certitudine este adevărată povestea că o femeie poate muta munții din loc dacă are încredere în ea și este alimentată cu iubire.

Embrace Yourself

Fii sigură că un shooting foto profesional va fi un canal de comunicare emoțională între tine și sinele tău. Te vei bucura de ceea ce însemni și vei fi în acord cu tine. De asemenea, poți folosi amintirile din cadrul ședinței foto Cluj drept fotografii personal branding.
Noțiunea “Embrace Yourself” va aduce fiecare femeie, ce dorește să fie personajul principal al unei sesiunii foto, mai aproape de perfecțiune. Alege să treci peste standardele și barierele impuse de societate. Fii tu însăți și etalează-ți frumusețea unică peste tot, cu capul sus și cu mândrie.

Embrace Yourself

Dacă și tu te bucuri că ești femeie și iubești orice parte din tine, contactează-ne pentru o sesiune foto. Suntem bucuroși să fotografiem femei puternice și încrezătoare!

Portret Fineart

INVESTIȚIE

750 LEI

  • Durata ședinței foto: 60 minute
  • Vei primi 15 fotografii digitale, editate
  • Album personalizat 20x30cm, cu fotografiile alese (8 deschideri)
  • Aveți posibilitatea de a achiziționa fotografii suplimentare: 10 lei/fotografie
  • Fotografiile care nu vor fi alese nu se predau (chiar și ne-editate)
CLOSE