fbpx
MENU

Embrace Yourself – Personal Branding

Embrace Yourself – Personal Branding | Veronica

Dezvoltarea unui brand personal puternic este esențial pentru fiecare profesionist care dorește să iasă în evidență, cu atât mai mult pentru o femeie. Embrace Yourself – Personal Branding este o ședință foto menit să te pună în valoare indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau a unor proiecte noi, țintești pentru o promovare sau ai de condus o echipă către un obiectiv.

Dacă vrei să-ți creezi o prezență care să te ajute să ieși în evidență atunci noi, Visual Stories, vom scoate la suprafață calitățile tale prin fotografia de personal branding. Deci, cum construiești un brand personal care să atragă atenția clienților tăi?

Să fii tu însăți!

Știm cât de greu poate fi să te simți confortabil în fața camerei și mai ales când îți spune fotograful “să fii una cu camera”. Ușor de spus, dar greu de făcut! Însă noi, Corina și Andrei, îți punem la dispoziție toată experiența noastră de fotografi profesioniști pentru a te simți degajată într-o atmosferă caldă. Și nu o spunem noi, ci toți oamenii minunați care ne-au călcat pragul. Altfel spus, dacă îți dorești ceva frumos, atipic și special, te așteptăm pe la noi. Așa cum o spune și titlul articolului – Embrace Yourself!

Alege ținuta preferată pentru un Personal Branding de succes

Ceea ce porți la ședința foto de Personal Branding poate fi elementul care va face sau va distruge imaginea ta. Ținutele tale vor comunica publicului tău cine ești și ce reprezintă mesajul brandului tău. Nu purta un articol vestimentar doar pentru că crezi că te face să arăți profesionist. Alege articole care te fac să te simți confortabilă, încrezătoare și prin care să atragi cu vibe-ul tău. Veronica așa a făcut. Ce zici, i-a ieșit?

Caută fotograful potrivit pentru imaginea ta

Dacă vrei să ai poze frumoase de brand personal, experiența ta cu un fotograf profesionist trebuie să fie una relaxată și degajată, să-i spui ce vrei fără să-ți fie teamă și să te scoată în evidență. Asta e doar părerea noastră.

Ești pregătită să programezi ședința foto de personal branding? Consultă pachetele Visual Stories și îți pot garanta o experiență ușoară și distractivă.


Sedinta Foto Personal Branding Cluj

TESTIMONIAL

"O tehnică interesantă care cuprinde un pic mai mult decât arta fotografiei... E ceva la limită cu psihologia, te regăsești... din nou, tu care ești, care ai putea fi și care vrei să fii. Din când în când, toți avem nevoie de fotografi pentru a ne redescoperi, mai ales când te pierzi în rutina. Am găsit tehnica Embrace Yourself la cei de la Visual Stories, și din start mi s-au aprins ochii pentru a testa ceva nou... Ce să mai zic, am avut și intuiția că o echipa care vine cu idei noi, are și atitudine. Profesioniști, pedanți în detalii și termene, cu ochi bun, cu implicare în tot ceea ce fac și atenție la lucruri fine. Te vezi într-o nouă postură și îți place... Încet, încet îi dai crezare imaginii care te reprezintă. O experiență bună, mai ales în etapele alea de trecere, când te "reconfigurezi". Deci e clar, plăcerea a fost din partea mea! "

CLOSE