fbpx
MENU

Declaratie de iubire intr-o sedinta foto boudoir

Declaratie de iubire intr-o sedinta foto boudoir

Declaratie de iubire intr-o sedinta foto boudoir: Suntem siguri că ați auzit până acum de termenul “boudoir”. Dar ce este mai exact o sesiune foto de boudoir? Am putea spune că implică un amalgam de temeri și emoții. O escapadă de la persoana cotidiană la transformarea femeii într-o zeiță.

Am început să facem fotografii boudoir de ani de zile. De-a lungul timpului, am întâlnit femei cu forme diferite și trăsături magnetice, care ne-au încântat cu poveștile lor. Femei care pășesc cu teamă în studioul foto, dar care se dezbracă de griji, cu pași mici și cu multă atenție.

O ședință foto de boudoir la Visual Stories îți permite să porți ținute sexy, delicate la atingere, pe care înainte poate nici nu îndrăzneai să te uiți la ele, darămite să te îmbraci așa. O lenjerie sau o rochiță sexy prin care îți poți pune formele în evidență, sau doar care să afișeze goliciunea corpului tău pentru a trece de anumite complexe.

Motivul? Am putea spune că există multe motive pentru care oamenii aleg o sesiune boudoir, fie pentru a face o ședință foto aniversară care urmează a fi dăruită partenerului, fie pentru a crește stima de sine sau doar pentru că sună distractiv. Îți putem spune doar că vârsta nu contează!

Ne-am gândit și am tot căutat cum am putea descrie fotografiile de mai jos, și am decis că cele mai potrivite cuvinte sunt feminitate, încredere și eleganță.

Pentru că feminitatea ar trebui să fie sinonim cu puternic.

Și exact acest gând este cel la care te duce când o întâlnești pe protagonista noastră din fotografii. Iar fără cariera ei, nu am fi putut niciodată să apreciem pe deplin forța de care dă dovadă.

Suntem atât de recunoscători pentru încrederea cu care ne lasă fiecare femeie să le fotografiem, iar în cadrele surprinse poți vedea impactul pozitiv pe care îl are acest gen de declarație asupra noastră. O declarație de iubire într-o ședință foto boudoir.

Iar în ceea ce privește nuditatea pe care să o afișezi, asta depinde de cât de comod te simți alături de noi, în fața camerei. Unii clienți sunt de acord să dezvăluie cât mai multe, iar noi îi fotografiem într-un mod creativ, elegant și cu adevărat artistic. Alte cliente preferă să facă o sesiune foto cu lenjerie intimă care poate fi la fel de provocator și senzual. Sau dacă avem persoane care doresc să meargă pe o ședință mai cochetă, cu o expunere mai delicată – poate să poarte un pulover oversize, un tricou sport sau cămașa iubitului.

Creează-ți propriile reguli, definește-ți proprii parametri și îmbogățește-ți propria frumusețe!

Fotografia de boudoir parcurge un stil anume și experiența pe care o creăm cu clienții noștri este una unică, dar și distractivă. Aruncă o privire peste galeriile noastre, pentru a vedea dacă stilul nostru de la Visual Stories se potrivește cu al tău!

TESTIMONIAL

Anonim:

Am ales să fac acest shooting datorită celei mai bune prietene. Eram ușor agitată când a început sesiunea mea de boudoir. Nu sunt genul de femeie care se simte foarte confortabil să pozeze în fața unei camere și tind să mă simt mai stânjenită decât sexy! Cu toate acestea, toate îndoielile și temerile mele au dispărut complet pe măsură ce mi-am pus încrederea în Andrei și Corina. Andrei este un fotograf excepțional, iar Corina este caldă și amuzantă și are un mod special care te face să te simți ca și cum ești cea mai frumoasă femeie din lume și știe sa dirijeze din spatele aparatului de fotografiat al lui Andrei. M-a ajutat să mă transport într-o altă lume și să port orice mască. Sesiunea noastră a fost plină de râsete și momente frumoase. Andrei a dat dovada de o răbdare extraordinară. Timpul a zburat și m-am bucurat de fiecare minut din el.

Iti doresti si tu o astfel de experienta?

Ne-ar face o desosebita placere sa ne scrii!

CLOSE