fbpx
MENU

Cum să te pregătești pentru sesiunea foto de maternitate

Cum să te pregătești pentru sesiunea foto de maternitate | Georgiana

Sarcina este un moment special și unic pentru fiecare femeie și nimic nu poate surprinde frumusețea sarcinii tale mai bine ca o ședință foto de maternitate. Probabil ai multe de pregătit pentru copil, așa că poate atenția ta pentru ședința de maternitate nu se află pe lista de priorități. Dar noi suntem aici sa te ajutam cu sfaturi cum să te pregătești pentru sesiunea foto de maternitate.

La studioul Visual Stories, ne place să eliminăm stresul din tot ce are legătură cu ședința foto și să-ți oferim o experiență distractivă, relaxată și memorabilă, cu fotografii fineart ca și rezultat. Uite câteva sfaturi pentru a te pregăti și a face sesiunea de maternitate mai ușoară.

Alege ce să porți la ședința foto de maternitate

Probabil vei spune că ai atâtea articole vestimentare, dar tot nu știi pe care să le alegi. Orice ai alege, suntem siguri că-ți va sta minunat. Dar pentru a-ți veni în ajutor, îți vom crea niște rochii superbe din voal care îți vor pune în valoare calitățile în fața aparatului de fotografiat.

Dacă partenerul tău vrea să se alăture ședinței foto de maternitate, putem face câteva fotografii de cuplu memorabile prin care să captăm iubirea pe care o purtați unul altuia, dar și bebelușului care e pe drum, așa cum au făcut și cuplul nostru adorabil la această ședință foto.

Aranjează-ți părul pentru fotografii maternitate fineart

Unul dintre beneficiile preferate ale clientelor noastre din cadrul ședințelor foto de maternitate este faptul că pot să se aranjeze și machieze cum doresc. Și tu poți alege să te simți frumoasă pentru ședința foto.

Ai grijă de tine (de voi) înainte de ședința foto

Multe femei se simt stresate înainte de ședința foto și preferă să nu mănânce. Vă încurajăm să mâncați bine și să rămâneți hidratată înainte de sesiunea foto de maternitate. Și cel mai important, relaxează-te.

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot, inclusiv de tine. Contactează-ne pentru a programa ședința foto de maternitate și te vom ajuta să arăți el mai bine în timp ce surprinzi aceste amintiri frumoase.


Fotografi maternitate fineart

TESTIMONIAL

“ A fost o experiență foarte plăcută sa lucrez cu Visual Stories (Andrei si Corina).
Mă bucur ca i-am ales pe ei pentru a captura un moment unic din viața mea. “

CLOSE