fbpx
MENU

5 Motive pentru o ședință foto de Personal Branding

5 Motive pentru o ședință foto de Personal Branding | Diana

De ce este important să faci o ședință foto de personal branding? Toată lumea are un brand în zilele noastre. Poți înlocui cuvântul brand cu reputație. Ele sunt în esență același concept. Brandul tău este ceea ce spun oamenii despre tine când nu ești în preajmă, iar brandingul este ceea ce faci în privința asta. În calitate de fotografi profesioniști care fac o mulțime de ședințe foto de branding personal prin intermediul proiectului Embrace Yourself, credem că fotografiile sunt puțin subestimate de mulți proprietari de afaceri și ne-am gândit să vă dăm câteva răspunsuri. Iată mai jos 5 motive pentru o ședință foto de personal branding:

Prima impresie contează!

Nimic nu este mai important decât o primă impresie. Profesionalismul și comportamentul este o mare parte a deciziei unui potențial client de a face afaceri cu tine. Iar fotografiile tale de personal branding spun povestea ta așa cum vrei tu să o spună. Cu emoție, curaj, jovialitate, așa cum și-a dorit și Diana să-și împărtășească povestea. Într-un mod ceva mai spontan.

Fotografia de personal branding îți definește personalitatea

Diana a dorit să îmbine profesionalismul cu feminitatea, și să arate într-o manieră autentică, personală și onestă. Avem grijă să îți oferim fotografii profesionale de branding care să-ți pună în prim-plan calitățile și personalitatea ta unică. Poți folosi fotografiile într-o varietate de moduri, să le postezi pe site-ul tău, pe rețelele de socializare sau chiar și în cadrul prezentărilor de afaceri.

Construiește încredere și credibilitate prin fotografii profesionale

Ne place ce facem prin Visual Stories și să afișăm cu atât drag oamenii care ne calcă pragul. Le suntem și mai recunoscători pentru faptul că ne împărtășesc povestea lor și ne permit să le prezentăm în fața voastră. Cam asta înseamnă să construiești încrederea. 😉

Creează o conexiune cu clienții tăi

Este o modalitate de a intra în legătură cu publicul tău, de a-ți arăta personalitatea și de a te evidenția de concurență. Așa se spune, dar noi te sfătuim să creezi o experiență frumoasă care să-i încurajeze pe urmăritorii tăi să interacționeze cu tine.

Te scoate în evidență

O ședință foto de personal branding te scoate în evidență și te poate ajuta să arăți și celor din jurul tău cum ar fi să lucreze cu tine. Îți poți arăta inclusiv spațiul în care lucrezi.
Relaxează-te, bucură-te de moment și amintește-ți că fotografiile tale vor fi unice pentru tine, ceea ce este un lucru uimitor.

Sună bine?

Alege o ședință foto la Visual Stories și poți beneficia de un album foto elegant și personalizat. Cu drag de la noi. ❤️ Pentru sufletul tău!


Sedinta Foto Personal Branding Cluj

TESTIMONIAL

"O tehnică interesantă care cuprinde un pic mai mult decât arta fotografiei... E ceva la limită cu psihologia, te regăsești... din nou, tu care ești, care ai putea fi și care vrei să fii. Din când în când, toți avem nevoie de fotografi pentru a ne redescoperi, mai ales când te pierzi în rutina. Am găsit tehnica Embrace Yourself la cei de la Visual Stories, și din start mi s-au aprins ochii pentru a testa ceva nou... Ce să mai zic, am avut și intuiția că o echipa care vine cu idei noi, are și atitudine. Profesioniști, pedanți în detalii și termene, cu ochi bun, cu implicare în tot ceea ce fac și atenție la lucruri fine. Te vezi într-o nouă postură și îți place... Încet, încet îi dai crezare imaginii care te reprezintă. O experiență bună, mai ales în etapele alea de trecere, când te "reconfigurezi". Deci e clar, plăcerea a fost din partea mea! "

CLOSE